Μουντιάλ 2018: Οι 15 χώρες που έχουν προκριθεί στη Ρωσία - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Οι 15 χώρες που έχουν προκριθεί στη Ρωσία

Φωτογραφία: FIFA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, 15 Εθνικές ομάδες ήδη έχουν περάσει στα τελικά.

Από την Ευρώπη έχουν περάσει... σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. Εξαίρεση η κάκιστη Ολλανδία που έμεινε ξανά εκτός, ενώ η Αργεντινή θα παίξει σε μια... ζαριά τα ξημερώματα της Τετάρτης την πρόκριση της στα μπαράζ στην έδρα του Ισημερινού.

Σήμερα θα πάρουν εισιτήριο άλλες 2 ομάδες απ'την Ευρώπη και θα φτάσουμε τις 17. Την Τρίτη απ'την Ευρώπη θα προκριθούν άλλες 2, απ'τη Νότιο Αμερική άλλες 3 και απ'την Β-Κ Αμερική και Καραϊβική άλλη μία. Θα φτάσουμε δηλαδή στις 23 Εθνικές ομάδες.

Το Νοέμβρη οι 23 ομάδες θα γίνουν 26 με τις 3 που απομένουν απ'την Αφρική και οι υπόλοιπες 6 θα προκύψουν απ'τα μπαράζ. Οι 4 θα είναι απ'τα ευρωπαϊκά μπαράζ και οι άλλες 2 από το μπαράζ Ασίας (Συρία ή Αυστραλία) - Β-Κ Αμερικής και Καραϊβικής και Νέας Ζηλανδίας με τον 5ο της Νοτίου Αμερικής.

Οι 15 χώρες που έχουν ήδη προκριθεί:

1. Ρωσία (διοργανώτρια)

2. Βραζιλία

3. Ιράν

4. Ιαπωνία

5. Μεξικό

6. Βέλγιο

7. Νότιος Κορέα

8. Σαουδική Αραβία

9. Γερμανία

10. Αγγλία

11. Ισπανία

12. Νιγηρία

13. Κόστα Ρίκα

14. Πολωνία

15. Αίγυπτος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 εθνικές ομάδες πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ