Το πρώτο debate των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς την Πέμπτη στο Action 24 - iefimerida.gr

Το πρώτο debate των υποψηφίων της Κεντροαριστεράς την Πέμπτη στο Action 24

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός ότι οι διενέξεις συνεχίζονται στην Kεντροαριστερά, για όλα τα θέματα, οι τηλεθεατές της Αττικής θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την κόντρα μεταξύ των υποψηφίων από την τηλεοπτική συχνότητα του Action 24.

Στο τηλεοπτικό debate έχουν προσκληθεί επτά υποψήφιοι (Γεννηματά, Θεοδωράκης, Καμίνης, Ανδρουλάκης, Μανιάτης, Κωνσταντινόπουλος, Ραγκούσης) και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι θα συμμετάσχουν όλοι, πλην της Φώφης Γεννηματά.

Μετά τον ορισμό από την Επιτροπή Αλιβιζάτου της ημερομηνίας των εκλογών για 12 Νοεμβρίου (και 19/11 εφόσον απαιτηθεί β' γύρος) ο χρόνος για τα debate είναι πυκνός. Ωστόσο αν και πολλοί υποψήφιοι (Μανιάτης, Κωνσταντινόπουλος, Ραγκούσης) ζητούν αρκετά debate - 13 συγκεκριμένα ένα σε κάθε περιφέρεια και 12 θεματικά - φαίνεται ότι οι τηλεμαχίες θα είναι περιορισμένες στον αριθμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ debate Κεντροαριστερά ημερομηνίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ