Η σούπερ σικ εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σούπερ σικ εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παράσταση έκλεψε η Τατιάνα Μπλάτνικ σε γκαλά στην Αυστραλία, φορώντας μία σούπερ σικ δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ ταξίδεψαν στη μακρινή Αυστραλία για να παρευρεθούν στο «One Greece Gala» του The Hellenic Initiative.

Η σούπερ σικ εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η επιχειρηματίας φόρεσε μία εντυπωσιακή ροζ κρεπ δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture, η οποία αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της, ενώ ο Νικόλαος επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι για την περίσταση.

Η σούπερ σικ εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το One Greece 2017 είναι μια εθνική φιλανθρωπική προσπάθεια που στοχεύει στην αξιοποίηση της δύναμης και των πόρων της ελληνικής διασποράς προς όφελος της Ελλάδας και του λαού της.

Η σούπερ σικ εμφάνιση της Τατιάνα Μπλάτνικ με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στη λαμπερή εκδήλωση όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη που βρέθηκε στο Σίδνεϊ για τον ίδιο σκοπό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ