Κυνηγός για τον Βούλγαρο δολοφόνο: Του έστησε καρτέρι και τον περίμενε σαν τον λαγό να περάσει - iefimerida.gr

Κυνηγός για τον Βούλγαρο δολοφόνο: Του έστησε καρτέρι και τον περίμενε σαν τον λαγό να περάσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μαρτυρία ενός κυνηγού ήταν αυτή που οδήγησε τις αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Ο κυνηγός μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 περιέγραψε με λεπτομέρειες πως ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του καρδιολόγου δολοφόνησε τον άτυχο 62χρονο.

«Κάθε Σάββατο ο γιατρός είχε ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό. Ο δολοφόνος του είχε στήσει καρτέρι σα να περίμενε λαγό να περάσει. Δεν μας είχε δει που κυνηγούσαμε εκεί. Όπως ερχόταν το αυτοκίνητο του γιατρού ο δολοφόνος πετάχτηκε από μια αγριελιά που κρυβόταν και άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό. Ο γιατρός σταμάτησε το αυτοκίνητο, βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τη Σητεία φωνάζοντας βοήθεια. Ακολούθησε ο δεύτερος και ο τρίτος πυροβολισμός.Μόλις είδα τι έγινε άρχισα να φωνάζω "πιάστε το φονιά, πήγε προς του ελαιώνες". Την ίδια ώρα ο άλλος κυνηγός έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία. Στο μεταξύ ο φονιάς βγήκε από τους ελαιώνες και μπήκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έφυγε. Μόλις έφτασε η αστυνομία δώσαμε τις πληροφορίες και τον έπιασαν έξω από την Ιεράπετρα», είπε ο κυνηγός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ