Η Μαρία Σπυράκη αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στη θέση του Βασίλη Κικίλια - iefimerida.gr

Η Μαρία Σπυράκη αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στη θέση του Βασίλη Κικίλια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του επικοινωνιακού επιτελείου ετοιμάζει την αντεπίθεσή της η ΝΔ ενόψει ενός πολιτικά θερμού χειμώνα και μιας εκλογικής χρονιάς, όπως φαίνεται ότι θα είναι το 2018.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του Βασίλη Κικίλια από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου και η τοποθέτηση της ευρωβουλευτού του κόμματος και δημοσιογράφου Μαρίας Σπυράκη στη νευραλγική αυτή θέση.

Η Μαρία Σπυράκη, που έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία για τα ευρωπαϊκά θέματα από τη θητεία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα συνοδεύσει τους επόμενους μήνες τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε όλα του τα ευρωπαϊκά ταξίδια και θα επιχειρήσει να δώσει ευρωπαϊκό αέρα και ευρωπαϊκή προοπτική στον πολιτικό λόγο της κεντροδεξιάς παράταξης. Άλλωστε, στη θέση του εκπροσώπου Τύπου έχει δοκιμαστεί και με επιτυχία, όταν της ανέθεσε προεκλογικά το συγκεκριμένο πόστο ο Αντώνης Σαμαράς.

Από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου η κυρία Σπυράκη θα στοχεύσει όχι μόνο να αναδείξει τα πολιτικά θέματα στα οποία η Νέα Δημοκρατία υπερτερεί, αλλά και να δημιουργεί καθημερινά πολιτική επικαιρότητα, κάτι στο οποίο το τελευταίο διάστημα η ΝΔ υστερεί. Η αναδόμηση του επικοινωνιακού επιτελείου θα είναι συνολική, καθώς θα αλλάξει και ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου του κόμματος, Μακάριος Λαζαρίδης. Στη θέση του θα βρεθεί ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Κωνσταντίνος Ζούλας.

Ο κ. Λαζαρίδης, επί χρόνια στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόκειται να πολιτευτεί.

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος κατέχει μέχρι σήμερα τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, θα αξιοποιηθεί σε υψηλόβαθμη θέση, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχηματίσει μια ιδιαιτέρως θετική γνώμη για εκείνον και σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει τον Τομέα Αμυνας, θέση την οποία ως σήμερα κατείχε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ