Λέσβος: 5χρονο προσφυγόπουλο, που ήρθε για να νοσηλευτεί, πέθανε στον ύπνο του στη σκηνή - iefimerida.gr

Λέσβος: 5χρονο προσφυγόπουλο, που ήρθε για να νοσηλευτεί, πέθανε στον ύπνο του στη σκηνή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία του πνοή στο κέντρο ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου άφησε χθες άτυχο προσφυγόπουλο από τη Συρία, που μόλις την περασμένη Τρίτη είχε φτάσει στην Ελλάδα με την οικογένειά του από τα παράλια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 5χρονο κορίτσι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και μαζί με τα άλλα πέντε αδέρφια του και τους γονείς του ταξίδευαν προς την Ευρώπη προκειμένου να νοσηλευτεί σε νοσοκομειακό ίδρυμα.

Η έγκυος μητέρα του μάλιστα σε επίσκεψή της την Παρασκευή στο Βοστάνειο Νοσοκομείο μίλησε στους γιατρούς για το πρόβλημα της κόρης της, που παρουσίαζε νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς και φέρεται να δήλωσε μάλιστα ότι έχει σοβαρό ογκολογικό πρόβλημα στο κεφάλι, που δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί πριν το παιδάκι συμπληρώσει τα έξι χρόνια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί πέθανε τελικά στον ύπνο του νωρίς το πρωί της Κυριακής, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Στο σημείο έσπευσαν γιατροί οι οποίοι ζήτησαν την άμεση διακομιδή του στο Βοστάνειο, ωστόσο η 5χρονη είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο.

Σήμερα θα διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 5χρονης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 5χρονη προσφυγας όγκος Λέσβος θάνατος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ