Θα εκπλαγείς μόλις μάθεις τη μέθοδο της Κέιτ Μίντλετον για να αντιμετωπίζει την πρωινή ναυτία - iefimerida.gr

Θα εκπλαγείς μόλις μάθεις τη μέθοδο της Κέιτ Μίντλετον για να αντιμετωπίζει την πρωινή ναυτία

Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία κυοφορεί το τρίτο τους παιδί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, οι πρωινές ναυτίες της εγκυμοσύνης αποτελούν πρόβλημα. Έχει βρει όμως έναν «απολαυστικό» τρόπο να τις αντιμετωπίζει.

Όπως έχουμε πει και εδώ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βιώνει πιο έντονα την πρωινή αδιαθεσία επειδή πάσχει από το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης. Πρόκειται για μια κατάσταση πολύ πιο σοβαρή από τις απλές καθημερινές ναυτίες από τις οποίες υποφέρουν σχεδόν όλες οι μέλλουσες μητέρες. Εξαιτίας αυτής όταν ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ είχε μεταφερθεί και στο νοσοκομείο.

Αυτή τη φορά και μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει την κατάσταση από το σπίτι, για την ακρίβεια από το διαμέρισμα του Παλατιού του Κένσιγκτον στο οποίο διαμένουν με τον Γουίλιαμ. Εκεί, δέχεται καθημερινή ιατρική φροντίδα από τους γιατρούς που την παρακολουθούν. Σε πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής Vogue, διαβάσαμε έναν από τους (παράδοξους) τρόπους αντιμετώπισης της πρωινής αδιαθεσίας που, όπως λέγεται, έχει δοκιμάσει η Δούκισσα.

Διάβασε το κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να αντιμετωπίζει την πρωινή ναυτία στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ