Πυρκαγιά σε υπόγειο πάρκινγκ στη Γλυφάδα -Κάηκαν ολοσχερώς εννέα ΙΧ

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγη ώρα η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής σε υπόγειο χώρο στάθμευσης διώροφου κτιρίου επί της οδού Δημητρίου Γούναρη, στη Γλυφάδα.

Στο κτίριο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά στεγάζεται η εφορία της Γλυφάδας και κυρίως λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε από ένα από τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ. Όπως τόνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από τη φωτιά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς αυτοκίνητα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστός έως αυτή την ώρα ο ακριβής αριθμός τους. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάηκαν ολοσχερώς 9 ΙΧ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, σε μοτοσυκλέτες, σε ένα σκάφος αναψυχής, ένα τζετ σκι, σε μέρος του αρχείου της Δ.Ο.Υ. Γλυφάδας που υπήρχε στον χώρο και στις εγκαταστάσεις του κτηριακού συγκροτήματος.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε ορόφους του κτιρίου, όπου στεγάζονται καταστήματα, γραφεία και υπηρεσίες της εφορίας. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτιά υπόγειο πάρκινγκ Γλυφάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ