Σητεία: Πώς έστησε τη φονική ενέδρα στον γιατρό ο Βούλγαρος -Το ερωτικό πάθος και η περιουσία του θύματος - iefimerida.gr

Σητεία: Πώς έστησε τη φονική ενέδρα στον γιατρό ο Βούλγαρος -Το ερωτικό πάθος και η περιουσία του θύματος

Σε αυτό το σημείο στήθηκε η φονική ενέδρα στον γιατρό (Φωτογραφία: neakriti)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βούλγαρος που φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον γιατρό, στο άγριο έγκλημα που συγκλόνισε τη Σητεία, είχε μελετήσει τις κινήσεις του θύματος, ενώ φέρεται να είχε πληροφορίες και από σύζυγο του άτυχου 62χρονου.

Οι αρχές είναι βέβαιες, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti, ότι πρόκειται για έγκλημα με ερωτικό κίνητρο, καθώς εκτιμούν ότι ο 37χρονος δεν ήθελε άλλο να βλέπει την 38χρονη ομοεθνή σύντροφό του με τον γιατρό. Από την άλλη όμως δεν αποκλείουν οι δύο Βούλγαροι να ήθελαν να εκμεταλλευτούν την περιουσία του γιατρού.

Ο 37χρονος είχε ταξιδέψει από τη Βουλγαρία στην Κρήτη πριν από μία εβδομάδα, οπότε και ενημερώθηκε για το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε σαββατοκύριακο ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Καλαντζάκης, προκειμένου να λειτουργήσει το ιατρείο του στον Μακρύ Γυαλό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekriti, η αστυνομία είναι σχεδόν βέβαια ότι τον ενημέρωσε σχετικά η ίδια η σύζυγος του θύματος, η 38χρονη που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον δράστη.

Ο Βούλγαρος, αστυνομικός στη χώρα του, στο πρώτο ταξίδι του στην Κρήτη είχε αφήσει το αυτοκίνητό του κοντά στο αεροδρόμιο της Σητείας και μέσα σε αυτό είχε την καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε τον 62χρονο, αλλά και ένα περίστροφο το οποίο- σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το ekriti- είναι το υπηρεσιακό του όπλο.

Αφού είχε καταγράψει πλέον τις κινήσεις του γιατρού, πήγε ξανά στην Κρήτη- από την Αλεξανδρούπολη- την Παρασκευή (6/10) και έθεσε σε εφαρμογή το φονικό σχέδιό του. Εστησε ενέδρα στον Χριστόδουλο Καλαντζάκη στον οικισμό Πιλαλήματα Σητείας και τον δολοφόνησε πυροβολώντας τον με την κυνηγετική καραμπίνα, τουλάχιστον τρεις φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σητεία ενέδρα γιατρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ