Η άλλη Μέριλιν: Ακτιβίστρια της Femen τραγουδά «Happy Birthday» στον Πούτιν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η άλλη Μέριλιν: Ακτιβίστρια της Femen τραγουδά «Happy Birthday» στον Πούτιν [βίντεο]

Ακτιβίστρια της Femen ως Μέριλιν Μονρόε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους ρωσικών πόλεων, σε βίαιες διαδηλώσεις κατά του προέδρου το Σάββατο. Μία γυναίκα στο Κίεβο, βρήκε άλλο τρόπο να διαμαρτυρηθεί.

Μία ακτιβίστρια των Femen «ντύθηκε» Μέριλιν Μονρόε και τραγούδησε με τον δικό της τρόπο «Happy Birthday» στον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε γενέθλια το Σάββατο.

Η Νεμτσίνοβα φόρεσε άσπρο φόρεμα και κόκκινο εσώρουχο με το σφυροδρέπανο, το οποίο επιδείκνυε ενώ «εύχονταν» στον Ρώσο πρόεδρο, ανεβασμένη σε σημείο που κάποτε υπήρχε μνημείο της σοβιετικής εποχής, στο Κίεβο.

«Αυτή είναι η δική μου διαμαρτυρία», είπε στην κάμερα του AFP η γυναίκα. «Είμαι από το Ντόνετσκ, έχασα το σπίτι μου, είμαι χωρίς οικογένεια. Τσακώθηκα με συγγενείς μου. Πολλοί άνθρωποι υπέφεραν στη Γεωργία και τη Συρία. Ρωτήστε αυτούς γιατί είμαι εδώ», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Femen Μέριλιν Μονρόε Βλάντιμιρ Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ