Η Σερ χλευάζει τον Τραμπ: Δεν έχει ούτε δύο εγκεφαλικά κύτταρα που να συνεργάζονται - iefimerida.gr

Η Σερ χλευάζει τον Τραμπ: Δεν έχει ούτε δύο εγκεφαλικά κύτταρα που να συνεργάζονται

Νέα επίθεση της Σερ κατά του Τραμπ (Φωτογραφία: AP/ Chris Pizzello)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σερ δεν χάνει ευκαιρία να εκτοξεύσει τα βέλη της κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αφού έχει καταστήσει σαφές ότι δεν τον εκτιμά διόλου.

Αυτή τη φορά, η τραγουδίστρια χλεύασε τον Αμερικανό πρόεδρο και την μανία του να κάνει αναρτήσεις στο Twitter, λέγοντας ότι δεν έχει ούτε δύο εγκεφαλικά κύτταρα που να συνεργάζονται.

Η Σερ μιλούσε σε συνέδριο στην Κολομβία, όταν ανέφερε: «Μερικές φορές χρειαζόμαστε σοφία από τους μεγαλύτερους ανθρώπους, εκτός αν είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Δεν έχει ούτε δύο εγκεφαλικά κύτταρα που να συνεργάζονται. Αν κοιτάξετε τον λογαριασμό μου στο Twitter, θα δείτε ακριβώς πώς αισθάνομαι για εκείνον».

Η τραγουδίστρια κάνει τακτικά tweet κατά του Τραμπ, αλλά αποκάλυψε ότι εκείνος την μπλόκαρε από τα social media. «Είπε όλα αυτά τα απαίσια πράγματα για μένα... και εγώ του απάντησα. Δεν νομίζω ότι ο Λίνκολν ή ο Κένεντι θα χαράμιζαν τον χρόνο τους απαντώντας στην Σερ στο Twitter», σχολίασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερ Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ