Το YouTube κατέβασε το βίντεο για το «νησί των οργίων» - iefimerida.gr

Το YouTube κατέβασε το βίντεο για το «νησί των οργίων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Youtube κατέβασε το διαφημιστικό βίντεο μίας κολομβιανής εταιρείας με το οποίο προωθούσε το πακέτο της για τετραήμερες διακοπές σε ένα ιδιωτικό νησί με 60 γυναίκες και δωρεάν αλκοόλ.

Το βίντεο γυρίστηκε προκειμένου η εταιρεία Good Girls Company να προωθήσει το πακέτο της «Εμπειρία στο νησί του σεξ» το οποίο δίνει την ευκαιρία σε 30 άντρες να βρεθούν σε ένα νησί μαζί με 60 γυναίκες που προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες.

Το νησί βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Καρθαγένης της Κολομβίας και το βίντεο ξεκινά με τη διαδρομή που ακολουθεί ένας άντρας από το αεροδρόμιο προς αυτό. Η μεταφορά γίνεται με λιμουζίνα και περιλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου.

Στη συνέχεια, στο βίντεο πρωταγωνιστούν γυναίκες με μικροσκοπικά μαγιό που χορεύουν προκλητικά. Παράλληλα τονίζεται ότι το ταξίδι είναι «drug friendly», ότι δεν απαγορεύονται δηλαδή τα ναρκωτικά.

Η πορνεία είναι νόμιμη στην Κολομβία, αλλά η μαστροπεία διώκεται, οπότε δεν είναι σαφές αν η εν λόγω εταιρεία παραβιάζει το νόμο.

Στο πακέτο διακοπών περιλαμβάνεται απεριόριστο φαγητό και ποτό. Η Good Girls Company δίνει περισσότερες πληροφορίες για αυτό στο site της ενημερώνοντας ότι το ταξίδι έχει προγραμματιστεί από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου. Ειδικότερα, προσφέρει τέσσερα διαφορετικά πακέτα οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 599 δολάρια έως 1.499 δολάρια και περιλαμβάνουν σεξουαλικές υπηρεσίες, όπως τρίο, αλλά και παραδοσιακές δραστηριότητες, όπως γκολφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ