Ο Πικέ απαντά στις φήμες περί χωρισμού με την Σακίρα -Με ένα tweet και... δίχως λόγια [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Πικέ απαντά στις φήμες περί χωρισμού με την Σακίρα -Με ένα tweet και... δίχως λόγια [εικόνα]

Το τραγούδι της Σακίρα ενέπνευσε τον Πικέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έφταναν στον Ζεράρ Πικέ τα όσα περνάει εξαιτίας της πολιτικής κρίσης στην Ισπανία, έχει να αντιμετωπίσει και τις νέες φήμες περί χωρισμού του με την Σακίρα.

Στο τελευταίο, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έδωσε τη δική του αφοπλιστική απάντηση με ένα tweet και δίχως λόγια.

Ο Πικέ αναδημοσίευσε ένα βίντεο από τον λογαριασμό της Σακίρα, στο οποίο εκείνη ερμηνεύει παίζοντας κιθάρα ένα τραγούδι αγάπης. Ο ποδοσφαιριστής άφησε τα emoji «να μιλήσουν» για εκείνον, στέλνοντας φιλιά και... βλέποντας καρδούλες για την αγαπημένη του.

Ο Πικέ απαντά στις φήμες περί χωρισμού με την Σακίρα -Με ένα tweet και... δίχως λόγια [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι ισπανική ιστοσελίδα έγραψε, επικαλούμενη πηγή κοντά στο ζευγάρι, ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει πλέον και ότι η Σακίρα είναι αποφασισμένη για το τέλος της σχέσης. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν αποκτήσει δύο παιδιά μαζί.

Ολα αυτά, ενώ ο Πικέ βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία, έπειτα από το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, το οποίο ο ίδιος υποστήριξε. Φίλαθλοι τον γιούχαραν στην προπόνηση της εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζεράρ Πικέ Σακίρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ