Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται 48χρονος - iefimerida.gr

Για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατηγορείται 48χρονος

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ελληνικής καταγωγής, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε καταγγελία, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την οποία χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε τρείς φωτογραφίες - σκίτσα, με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, σε σχετική ομάδα.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες (05-10-2017), από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οικία του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ