Η ερωτική εξομολόγηση της Νικολέτα Καρρά στο σύζυγό της στην επέτειο του γάμου τους - iefimerida.gr

Η ερωτική εξομολόγηση της Νικολέτα Καρρά στο σύζυγό της στην επέτειο του γάμου τους

Νικολέτα Καρρά με τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη. Πηγή φωτό: ndpphotos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε χρόνια γάμου γιορτάζουν η Νικολέτα Καρρά με τον σύζυγό της Φώτο Πιττάτζη και η ηθοποιός αποφάσισε να του κάνει μια ερωτική εξομολόγηση μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας μια αδημοσίευτη φωτογραφία του μυστηρίου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 5 χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, την Κύπρο.

Με αφορμή λοιπόν, την επέτειο του γάμου τους, η ηθοποιός έγραψε: «Πέντε χρόνια μετά... ξέρω καλά τί σημαίνει αληθινή αμοιβαία αγάπη, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το "πάντα" που άκουγα και φοβόμουν μπορεί και να υπάρχει, είμαι ακόμα πιο ευτυχισμένη από ότι ήμουν τότε, αναρωτιέμαι και προσπαθώ να θυμηθώ πως ήταν η ζωή μου πιο πριν.. χρόνια μας πολλά αγάπη μου..».

Πέντε χρόνια μετά... ξέρω καλά τί σημαίνει αληθινή αμοιβαία αγαπη, εχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό το "πάντα" που άκουγα και φοβόμουν μπορεί και να υπάρχει, ειμαι ακόμα πιο ευτυχισμένη απο ότι ήμουν τότε, αναρωτιέμαι και προσπαθώ να θυμηθώ πως ηταν η ζωή μου πιο πριν.. χρόνια μας πολλά αγαπη μου.. #weddinganniversary #myhubbyisthebest #myhubbyisbetterthanyours #happywife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Karra (@nicolekarra) στις Οκτ 6, 2017, 12:24πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικολέτα Καρρά επέτειος γάμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ