Έσπασαν το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου [2 βίντεο] - iefimerida.gr

Έσπασαν το γραφείο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου [2 βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σπηλιόπουλου, που βρίσκεται στην οδό Μαιζώνος στο κέντρο της Πάτρας, πραγματοποίησαν άγνωστοι που έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι προκάλεσαν αρκετές φθορές και κατόπιν συνέχισαν την πορεία τους στο κέντρο της πόλης. Λίγη ώρα πριν οι άγνωστοι νεαροί είχαν εισβάλλει σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Πάτρας, όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση της πολιτεύτριας της ΝΔ Πηνελόπης Παναγιωτοπούλου και γινόταν παρουσίαση του βιβλίου του Νάσου Γαλακτερού.Οι νεαροί αφού ζήτησαν από τους συγκεντρωμένους να φύγουν, στην συνέχεια αποχώρησαν, αλλά πριν απομακρυνθούν, προκάλεσαν υλικές ζημίες στο χώρο του ισογείου, οπού γινόταν εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ