Πάρις Τζάκσον: Με αρχαιοελληνική εμφάνιση και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πάρις Τζάκσον: Με αρχαιοελληνική εμφάνιση και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί [εικόνες]

splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόρη του βασιλιά της ποπ συνεχίζει με τις ανεπιτήδευτες εμφανίσεις, αλλά και τη στάση ζωής της, να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες.

Έχοντας περάσει τις τελευταίες ημέρες κάνοντας κάμπινγκ με σκοπό να έρθει πιο κοντά στη φύση και να ενισχύσει την εσωτερική ισορροπία της, η 19χρονη Πάρις Τζάκσον επέστρεψε πίσω στην πόλη και στα celebrity δρώμενα, αλλά πάντα με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Και για την ακρίβεια με το να είναι ο εαυτός της. Πιστή στην αυθεντικότητα της, αποφεύγει τα φτιασιδώματα, τις φιοριτούρες και τα φίλτρα ομορφιάς και αδιαφορεί πλήρως για τα πρότυπα της ιδανικής γυναίκας που θέλει να περάσει το Χόλιγουντ.

Χρησιμοποιεί τις δημόσιες εμφανίσεις της για να πειραματίζεται με fashion και beauty looks που δεν συμφωνούν απαραίτητα με την παγιώμενη αντίληψη σχετικά με το στιλ και την ομορφιά. Γι' αυτό και, κατά καιρούς, έχει εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί ξυπόλυτη, με τριχοφυία στη μασχάλη και στα πόδια.

Πρόσφατα, για την ακρίβεια το βράδυ της Τετάρτης, πήγε στο πάρτι του περιοδικού People «Ones to Watch» χωρίς μακιγιάζ (ούτε μέικ-απ, ούτε σκιές, ούτε μάσκαρα, ούτε κραγιόν) και με υπέροχη αρχαιοελληνική εμφάνιση.

Δες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Πάρις Τζάκσον στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ