My style rocks: Δεν έχει τέλος η Ραμόνα -Τσακώθηκε πάλι με όλους [βίντεο] - iefimerida.gr

My style rocks: Δεν έχει τέλος η Ραμόνα -Τσακώθηκε πάλι με όλους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σκέτη απόλαυση εκτυλίσσονται τα επεισόδια του «My style rocks» με τη Ραμόνα να τα «βάζει», όπως αποδεικνύεται, καθημερινά με όλους.

Η παίκτρια δεν διστάζει να διαφωνήσει ανοικτά με όλους, τόσο με τους κριτές όσο και με τις συμπαίκτριες της και το στιλ που ακολουθούν. Στο επεισόδιο της Πέμπτης εμφανίστηκε ντυμένη νοικοκυρά φορώντας ένα τζιν και μια απλή μπλούζα για την περίσταση.

«Εγώ μόλις έχω πάρει τα παιδάκια μου από το σχολείο και πάω σπίτι και έχω λίγες δουλίτσες να κάνω. Είμαι νοικοκυρά, μάνα», σημείωσε η Ραμόνα που διαπληκτίστηκε λίγο αργότερα με άλλη διαγωνιζόμενη για τα σχόλια της: «Καταρχήν γιατί απολογούμαι σε εσένα, δεν καταλαβαίνω. Με κάνεις και γελάω», είπε η Ραμόνα για να συνεχίσει τον τσακωμό της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης στη συνέχεια τη ρώτησε: «Ντύνεσαι για να δημιουργήσεις κάποια κατάσταση γιατί κάτι είπαμε χθες ή είναι το concept σου κανονικά; Ετσι ήθελες να ντυθείς;».

«Όχι, το έχω πει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους βαθμούς, δεν είχα από την αρχή, δεν μπορείτε όμως να μου πείτε, έτσι δεν μπορείς να πας fashion week, έχω πάει. Δεν μπορείς να πας στο Portofino, έχω πάει. Ήρθα νοικοκυρά. Ταιριάζω με το ρόλο μου; Μπορώ να καθαρίσω έτσι;», θέλησε να απαντήσει η Ραμόνα προκαλώντας τον κριτή ο οποίος θέλει να μην δώσει περαιτέρω συνέχεια. «Νιώθω ότι ρίχνουμε λίγο το επίπεδο με αυτή την κατάσταση. Αν θες να σε κρίνω με αυτά που φοράς εντάξει, αυτό δεν είναι μόδα. Εγώ ήρθα εδώ για να κρίνω styling και μόδα, όχι ρόλους», κατέληξε.

Ωστόσο η Ραμόνα και πάλι αντέδρασε προκαλώντας την έκρηξη για ακόμη μια φορά του κριτή. «Ήρθες εδώ για να αντιδράσεις; Δεν θέλω να κάνουμε διάλογο. Είναι σειρά μου να μιλήσω. Εσύ μίλησες τελειώσαμε», για να πάρει την απάντηση της Ραμόνας: «Τελείωνε να πω κι εγώ όμως».

Πηγή Βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραμόνα παιχνίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ