Θύρα 13: «Να δοθούν τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΟ από όσους (κακώς) έμειναν στην ΠΑΕ» - iefimerida.gr

Θύρα 13: «Να δοθούν τα οικονομικά στοιχεία του ΠΑΟ από όσους (κακώς) έμειναν στην ΠΑΕ»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 ενημερώνουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι έχουν δρομολογήσει κινήσεις που θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και ζητάνε από όσους «κακώς» έχουν απομείνει στην ΠΑΕ να δώσουν στη δημοσιότητα τα πραγματικά οικονομικά στοιχεία.

H ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού:

«Η Θύρα 13 ενημερώνει τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πως έχει ήδη δρομολογήσει κινήσεις ώστε να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις, που θα βοηθήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να ανταπεξέλθει στις πραγματικά δύσκολες ώρες που βιώνει, και που δεν αρμόζουν στο όνομα και την ιστορία του Συλλόγου.

Έχουμε απαιτήσει ρητά και επανειλημμένα από όσους έχουν (κακώς) απομείνει στην ΠΑΕ, να δοθούν στο φως της δημοσιότητας όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αναδεικνύουν την πραγματική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Σύλλογος από τους άστοχους, ερασιτεχνικούς και αποτυχημένους χειρισμούς των διοικήσεων. Η απόλυτη διαφάνεια και πλήρης ενημέρωση του κόσμου αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε να τελεσφορήσουν οι ενέργειες που πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε πως θα κάνουμε για να βοηθήσουμε το Σύλλογο που όλοι μας αγαπάμε.

Κάθε μεμονωμένη ενέργεια, το μόνο που προσφέρει είναι να αποπροσανατολίζει τον κόσμο, και αποσκοπεί μόνο στο προσωπικό όφελος αυτού που την προωθεί. Σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς, που ο κόσμος είναι διατεθειμένος να προσφέρει έστω και το ελάχιστο για να βοηθήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, κάθε ενέργεια πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να βασίζεται στην πλήρη διαφάνεια, και στην ενότητα-συσπείρωση όλων των εμπλεκομένων.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!».

Η πρώτη αίτηση για την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η λίστα με τις οφειλές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη και αυτή τη φορά βγαίνει στην επιφάνεια και η πρώτη αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Ε.Ε.Α.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ οι εταιρίες "GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ" κατέθεσαν το συγκεκριμένο αίτημα.

Πρόκειται για εταιρίες οι οποίες ειδικεύονται στην κατασκευή και φροντίδα χλοοτάπητα με τις οποίες υπήρξε συνεργασία με τους πράσινους τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς πρόκειται για οφειλές οι οποίες είτε δεν πληρώθηκαν ποτέ, είτε δεν ελήφθησαν τα χρήματα των διακανονισμών στις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πήρε απόφαση για την υπόθεση η οποία θα εξεταστεί ξανά στις 19 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το απόσπασμα από το σχετικό σημερινό δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Α αναφέρει: "Αίτηση των εταιρειών "GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ" περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17"

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ