«Ανάκριση» Χουλιαράκη από βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για επιδόματα-μερίσματα - iefimerida.gr

«Ανάκριση» Χουλιαράκη από βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για επιδόματα-μερίσματα

Αισιόδοξος ο Γ. Χουλιαράκης για πλεόνασμα 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ ερωτήσεων δέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο οποίος ανέλαβε να ενημερώσει τους βουλευτές της κυβέρνησης από κοινού με την Κατερίνα Παπανάτσιου.

Κατά πληροφορίες του iefimerida ο κ. Χουλιαράκης μίλησε για ένα προϋπολογισμό «δύσκολο, φιλόδοξο, ρεαλιστικό» και όπως σχολιάζουν πηγές που ήταν παρούσες στη συνεδρίαση εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του 3,5% Πρωτογενές πλεόνασμα για το 2018.

Οι βουλευτές από πλευράς τους, εστίασαν σε θέματα όπως η διανομή του μερίσματος, ώστε να έχει ένα χαρακτήρα πιο δίκαιο, ενώ προς ώρας από το υπουργείο οικονομικών δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους τονίζοντας ότι θα μοιραστεί όπου υπάρχουν ανάγκες.

Τέλος, εκτενής συζήτηση έγινε και για τα επιδόματα –για το αν κάποια θα διατηρηθούν ή και θα αυξηθούν- την ώρα που ο εξορθολογισμός τους αποτελεί προαπαιτούμενο της τρίτης αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ