Τραγωδία στη Βραζιλία: Πέντε νήπια κάηκαν ζωντανά μετά από εμπρηστική επίθεση [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Βραζιλία: Πέντε νήπια κάηκαν ζωντανά μετά από εμπρηστική επίθεση [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε μικρά παιδιά κάηκαν ζωντανά και τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από εμπρηστική επίθεση σε σχολείο στη Βραζιλία.

Φρουρός φέρεται να έβαλε φωτιά σε παιδιά και στη συνέχεια να αυτοπυρπολήθηκε σε νηπιαγωγείο σε περιοχή της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι εικόνες είναι σπαρακτικές, καθώς γονείς με δάκρυα στα μάτια βρίσκονται έξω από το χώρο, ενώ οι αρχές ερευνούν το σημείο.

Segurança de creche em Minas Gerais ateia fogo em crianças; quatro morrem https://t.co/4TE1ihUwoH pic.twitter.com/eFy61imiIY

Ο δράστης, σύμφωνα με την Daily Mail, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Προς το παρόν το κίνητρο του είναι ασαφές.

«Εκτιμούμε πως ένας φρουρός ασφαλείας στο νηπιαγωγείο πυρπολήθηκε και πυρπόλησε και παιδιά», ανέφερε αστυνομικός, ο οποίος υποστήριξε πως κάποιοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Impossível precisar números, mas o caos reina nas ruas de Janaúba pic.twitter.com/f4g9bNTiSt

Segurança coloca fogo em creche e mata crianças em Minas Gerais ➡️ https://t.co/KkGkLDrLiy pic.twitter.com/W6cYL8tfQK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία νηπιαγωγείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ