Παραιτήθηκε και η Μάγια Τσόκλη-Στη θέση της η Τατιάνα Καραπαναγιώτη - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε και η Μάγια Τσόκλη-Στη θέση της η Τατιάνα Καραπαναγιώτη

Παραιτήθηκε και η Μάγια Τσόκλη από την έδρα της - Φυλλοροεί το ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή της να παραιτηθεί από την βουλευτική της έδρα ανακοίνωσε η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Μάγια Τσόκλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Τσόκλη ψήφισε χτες υπέρ του Μνημονίου.

Στην επιστολή παραίτησης που απέστειλε η πρώην πλέον βουλευτής αφήνει αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν από τα αρμόδια ογανα της Βουλής οι προτάσεις και οι πρωτοβουλίες της.

Η επιστολή της Μάγιας Τσόκλη

«Για λόγους προσωπικούς και μετά την αποφασιστική χθεσινή ψηφοφορία, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την βουλευτική μου έδρα. Σας ενημερώνω ακόμα ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Είναι αυτονόητο ότι παραμένω στη διάθεση της Πατρίδας μου στους τομείς που γνωρίζω και ελπίζω ως ενεργός πολίτης να έχω περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής και προσφοράς στον τόπο και το λαό μας, καθώς ως βουλευτής οι πρωτοβουλίες και προτάσεις μου αντιμετωπίστηκαν από την εκτελεστική εξουσία κατά κανόνα με άρνηση και αδιαφορία».

Επόμενη επιλαχούσα στο Επικρατείας, για να αντικαταστήσει την Μάγια Τσόκλη, μετά την άρνηση της προέδρου του Εργατικού Κέντρου,Σταυρούλας Σαλουφάκου είναι η Τατιάνα Καραπαναγιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ