Το ντεμπούτο του Μάικλ Μουρ στο Μπρόντγουεϊ -One man show κατά Τραμπ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το ντεμπούτο του Μάικλ Μουρ στο Μπρόντγουεϊ -One man show κατά Τραμπ [εικόνες & βίντεο]

«Οι όροι της παράδοσής μου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντεμπούτο του κάνει ο Μάικλ Μουρ στο Μπρόντγουεϊ με ένα νέο one man show με τίτλο «The Terms of My Surrender» (Οι όροι της παράδοσής μου) στο Θέατρο Belasco.

Όπως αναμένει κανείς, ο Μουρ σφυροκοπά ανελέητα τον Ντόναλντ Τραμπ, αν και πολλές φορές στρέφει τα βέλη του στον Ρικ Σνάιντερ, τον κυβερνήτη του Μίσιγκαν, τον οποίο κατηγορεί ως υπεύθυνο για τη συνεχιζόμενη κρίση όσον αφορά το πόσιμο νερό στη γενέτειρά του την πόλη Φλιντ.

Το show κρατάει δυο ώρες και, όπως είπε θεατής της παράστασης ο Μάικλ Μουρ «τελικά, τραγουδάει καλά, δεν χορεύει όμως τόσο καλά».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ την προηγούμενη Πέμπτη, σε αυτό το σόου έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγοουεϊ και ο Τζιμ Κάρεϊ. Θεατής ανέφερε ότι η εμφάνιση του Κάρεϊ ήταν ..«τριαντάλεπτη και χωρίς κανέναν φραγμό».

Ο Κάρεϊ τραγούδησε ένα τραγούδι-παρωδία, το «How Do You Solve a Problem Like Ivanka», ριφάροντας πάνω στο «The Sound of Music». Κι ένα σκωπτικό, πάνω στο «West Side Story», αντικαθιστώντας το όνομα «Maria» με το «Melania».
Ο Τζιμ Κάρεϊ αποθεώθηκε και από το κοινό και από τον ίδιο τον Μουρ.

Το ντεμπούτο του Μάικλ Μουρ στο Μπρόντγουεϊ -One man show κατά Τραμπ [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0

«The Terms of My Surrender» στο Θέατρο Belasco.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μάικλ μουρ Μπρόντγουεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ