Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η 18χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον; - iefimerida.gr

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η 18χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ξένα μέσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες πως σύμφωνα με νέα στοιχεία η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός πέθανε όχι από πνιγμό, αλλά από θανατηφόρο συνδυασμό ηρεμιστικών και αλκοόλ.

Επικαλούνται πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον της Γουίτνεϊ που ανέφερε πως ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τους συγγενείς της Χιούστον πως δεν βρήκε νερό στους πνεύμονες της Χιούστον, γεγονός που σημαίνει πως η τραγουδίστρια είχε πεθάνει πριν το κεφάλι της βουλιάξει στο νερό. Παράλληλα αναφέρουν πως στο δωμάτιο βρέθηκαν ηρεμιστικά χάπια Xanax, αλλά και Valium και άφθονο αλκοόλ.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ξένα media, όπως η Daily Mail, αναφέρουν πως η κόρη της Γουίτνεϊ η 18χρονη Μπόμπι Κριστίνα έχει πιθανά τάσεις αυτοκτονίας, καθώς από νέα στοιχεία προκύπτει πως ένα μόλις 24ωρο πριν τον θάνατο της μητέρας της, είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα του δωματίου της στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο πέθανε η Χιούστον κι χρειάστηκε η επέμβαση ενός σεκιουριτά για να ανοίξει η πόρτα του μπάνιου της. Λίγες ώρες μετά η Μπόμπι Κριστίνα πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας της και είχε τότε μεταφερθεί σε νοσοκομείο καθώς, όπως η ίδια παραδέχτηκε, πήρε ένα ηρεμιστικό, αλλά το συνδύασε με αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τα άσχημα νέα, ενώ και σήμερα μεταφέρθηκε και πάλι εσπευσμένα σε κλινική

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ