Σταρ γνωστής σειράς ένοχος για παιδική πορνογραφία - iefimerida.gr

Σταρ γνωστής σειράς ένοχος για παιδική πορνογραφία

Ο Σέλινγκ πρωταγωνιστούσε στη διάσημη σειρά Glee επί 6 χρόνια (Φωτογραφία: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενοχή του για την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας αποδέχθηκε ο πρώην πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Glee Μαρκ Σάλινγκ.

Ο ηθοποιός συνελήφθη στο βόρειο Λος Άντζελες τον Δεκέμβριο του 2015 για κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά, όταν στον υπολογιστή του είχαν βρεθεί χιλιάδες φωτογραφίες. Η είδηση, τότε, είχε σοκάρει τους φαν του ηθοποιού κάνοντας τον γύρο του κόσμου.

Ο Σάλινγκ, 35 ετών, αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης μεταξύ τεσσάρων και επτά χρόνων ενώ έχει διαταχθεί να πληρώσει περίπου 50.000 δολάρια στο κάθε θύμα του.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός ήρθε σε συνεννόηση με τις δικαστικές αρχές της Καλιφόρνια και, αντί για τα 20 χρόνια που θα περνούσε στη φυλακή, θα περάσει το ανώτερο επτά, ωστόσο θα βρίσκεται υπό 20ετή επιτήρηση ενώ, μετά την αποφυλάκισή του, θα υπαχθεί σε αυστηρούς περιορισμούς όσον αφορά στην επαφή του με ανηλίκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ glee Μαρκ Σάλινγκ παιδική πορνογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ