Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ήθελε να δείξει στην κόρη του τη Ν. Υόρκη αλλά όλα πήγαν στραβά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ήθελε να δείξει στην κόρη του τη Ν. Υόρκη αλλά όλα πήγαν στραβά [βίντεο]

Ο Γκόσλινγκ μίλησε για το οικογενειακό ταξίδι στη Νέα Υόρκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με υπερηφάνεια, ο Ράιαν Γκόσλινγκ πήρε αγκαλιά την 1,5 έτους κόρη του, πλησίασε στο παράθυρο του δωματίου του και της έδειξε τη Νέα Υόρκη. Και τότε, όλα πήγαν στραβά.

Ο ηθοποιός έκανε το ταξίδι στη Ν. Υόρκη οικογενειακώς, μαζί με την Εύα Μέντες και τις δύο κόρες του, Εσμεράλντα και Αμάντα. Για τη δεύτερη, ήταν η πρώτη επίσκεψή της στο «μεγάλο μήλο». Οπως διηγήθηκε όμως ο Γκόσλινγκ στον Τζίμι Κίμελ, η εμπειρία δεν ήταν αυτή που ονειρευόταν ο ίδιος.

Πρόθεσή του ήταν να της δείξει τη θέα από το παράθυρο του ξενοδοχείου. «Της είπα ''γλυκιά μου, καλώς ήρθες στη Ν. Υόρκη''. Και τότε δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, άρχισε να βγαίνει καπνός, δύο τύποι άρχισαν να κάνουν χειρονομίες που δεν θα τις επαναλάβω. Γρήγορα, κάλυψα τα μάτια της και έφυγα τρέχοντας από το παράθυρο!», περιέγραψε προκαλώντας γέλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράιαν Γκόσλινγκ κόρη Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ