Η μάχη των δελτίων ειδήσεων: Ο Alpha μόνος πανηγυρίζει... -ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ παλεύουν «σώμα με σώμα»

Τα πρώτα αποτελέσματα της μάχης της τηλεοπτικής ενημέρωσης (από την ώρα που και το δελτίο του ΑΝΤ1 μετακινήθηκε στη ζώνη των 8) δείχνουν ότι η μάχη Χατζηνικολάου - Κοσιώνη θα είναι σκληρή.

Ποιος θα βγει νικητής θα κριθεί τις επόμενες εβδομάδες. Από την άλλη πλευρά, ο Σρόιτερ, που έμεινε μόνος στη ζώνη των 7-8, πανηγυρίζει φυσικά, αφού έμεινε χωρίς ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα το δελτίο του Alpha να κερδίζει και σε ποσοστά και σε απόλυτους αριθμούς.

Αναλυτικά, το δελτίο του Alpha έχει ποσοστό τηλεθέασης 25,9% και 654 χιλιάδες τηλεθεατές, αφού μεταδίδεται χωρίς άλλο δελτίο απέναντί του. Αντίθετα, στη ζώνη των 8-9 ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η μάχη δίνεται στήθος με στήθος, κυρίως ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Σία Κοσιώνη, που σύντομα θα αναγκαστεί όμως να εγκαταλείψει, για ένα διάστημα τουλάχιστον, το δελτίο λόγω εγκυμοσύνης.

Αναλυτικά, το δελτίο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου έχει ποσοστό 14,3% και 472 χιλιάδες τηλεθεατές, ενώ το δελτίο του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη έχει ποσοστό 13,8% και 448 χιλιάδες τηλεθεατές. Τελευταίο στη μάχη της τηλεθέασης μεταξύ των ιδιωτικών καναλιών έρχεται το δελτίο της Μάρας Ζαχαρέα στο Star, με ποσοστό 10% και 323 χιλιάδες τηλεθεατές. Ακολουθεί το δελτίο της ΕΡΤ1 με ποσοστό 5,8% και 220.000 τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ