Super League: Θετικοί για τις μετακινήσεις οπαδών στα εκτός έδρας ματς - iefimerida.gr

Super League: Θετικοί για τις μετακινήσεις οπαδών στα εκτός έδρας ματς

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Super League πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη και κρίσιμη συνάντηση με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την ασφάλεια στα ελληνικά γήπεδα.

Στην συνάντηση αυτή, που κράτησε αρκετές ώρες, έδωσαν το παρών υπεύθυνοι ασφαλείας των ΠΑΕ της Λίγκας, εκπρόσωποι από το αρχηγείο της αστυνομίας, εκπρόσωπος από το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, εκπρόσωποι της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας, συμμετέχουν ακόμα οι συνδετικοί κρίκοι των ΠΑΕ με τους φιλάθλους και στελέχη της διοργανώτριας αρχής.

Αυτό που συμφωνήθηκε στη συνάντηση, ήταν ότι μπορεί να υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων σε αγώνες κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να υπάρχει διαδικασία προπώλησης, όπου η γηπεδούχος ομάδα να δίνει συγκεκριμένο αριθμών εισιτηρίων στον φιλοξενούμενο, με την εκάστοτε ΠΑΕ να κάνει την σχετική ενημέρωση στους φιλάθλους της. Η αστυνομία θα λαμβάνει την σχετική ενημέρωση και μετά θα δίνονται αυτά τα εισιτήρια.

Βεβαίως αυτό δεν θα συμβαίνει στα... επικίνδυνα παιχνίδια και στα μεγάλα ντέρμπι, ενώ απόφαση θα παίρνουν οι αρμόδιοι αρχές της εβδομάδας πριν από τα ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φίλαθλοι μετακίνηση οργανωμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ