Απίστευτο! Ο Ντόναλντ Τραμπ πέταξε... χαρτί κουζίνας στους πληγέντες από τον τυφώνα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο! Ο Ντόναλντ Τραμπ πέταξε... χαρτί κουζίνας στους πληγέντες από τον τυφώνα [εικόνες & βίντεο]

O Πρόεδρος των ΗΠΑ πετά χαρτί κουζίνας στους πληγέντες από τον τυφώνα στο Πουέρτο Ρίκο. Πηγή φωτό: AP/Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση προχώρησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Μαρία.

Χθες, λοιπόν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αποφάσισε να πετάξει χαρτί υγείας σε συγκεντρωμένους επιζώντες στο Πουέρτο Ρίκο, θεωρώντας ίσως, σύμφωνα με την Huffington Post, πως αυτό θα ήταν το πιο σημαντικό αγαθό για τους πληγέντες.

There's video of Trump shooting paper towels into the crowd and it does not disappoint pic.twitter.com/KPfJ1AeAqk

Απίστευτο! Ο Ντόναλντ Τραμπ πέταξε... χαρτί κουζίνας στους πληγέντες από τον τυφώνα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Μάλιστα, κυκλοφόρησε στο twitter και το σχετικό βίντεο, που φαίνεται χαρούμενος να πετά χαρτί κουζίνας στο πλήθος σαν παιδάκι που προσπαθεί να παίξει μπάσκετ.

Όταν όμως τον ενημέρωσαν πως ο τυφώνας προκάλεσε το θάνατο 16 ατόμων, ο Τραμπ είπε πως η καταιγίδα δεν ήταν «τόσο καταστροφική» όπως ο τυφώνας Κατρίνα και πρόσθεσε πως οι ζημιές στο νησί έριξαν τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ. «Δε μου αρέσει που σας το λέω, Πουέρτο Ρίκο, αλλά έχετε καταστρέψει τον προϋπολογισμό μας», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ