Σούζαν Σάραντον: H σταρ με το ελληνικό επίθετο αποδεικνύει πως τα 70 είναι τα νέα 20 - iefimerida.gr

Σούζαν Σάραντον: H σταρ με το ελληνικό επίθετο αποδεικνύει πως τα 70 είναι τα νέα 20

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου, γεννήθηκε η Σούζαν Σάραντον. Μια γυναίκα, που στα 71 της χρόνια, αποδεικνύει πως η γοητεία δεν έχει ηλικία.

Mια ηθοποιός με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, μια γυναίκα που ξέρει να μαγνητίζει τα φλας εκπέμποντας γοητεία και να λέει ανοιχτά την γνώμη της.

Η Σούζαν Σαράντον εκφράζει τη γυναίκα με δύναμη, αυτοπεποίθηση και αίσθημα ανεξαρτησίας. «Μία γυναίκα-δυναμίτης» ακόμη και κατά τον ανατρεπτικό Ντέιβιντ Μπόουι με τον οποίο μοιράστηκε τη ζωή της για τρία χρόνια.

Μία ηθοποιός που σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της έβρισκε πάντοτε χρόνο και αληθινό ενδιαφέρον για να παίρνει μέρος σε οργανώσεις που μάχονται κατά της πείνας, της φτώχειας, του ρατσισμού ή υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αν και έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες για Οσκαρ, έχει κερδίσει μόνο μια φορά το χρυσό αγαλματίδιο, το 1995 για το ρόλο της στην ταινία «Dead Man Walking».

Διαβάστε για τη ζωή της Σούζαν Σάραντον και πως προέκυψε το ελληνικό της επίθετο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ