Η οργή της κόρης του Τομ Πέτι για την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η οργή της κόρης του Τομ Πέτι για την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου του [εικόνες]

Ο διάσημος ροκάς έφυγε μετά από καρδιακή ανακοπή (Φωτογραφία: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που βιάστηκαν να ανακοινώσουν τον θάνατο του σπουδαίου ρόκερ Τομ Πέτι τα έβαλε η κόρη του, με ένα οργισμένο μήνυμα στα social media.

Ο 66χρονος μουσικός βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Κι ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη άσχημη, πολλές ιστοσελίδες βιάστηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε και μην περιμένοντας το ιατρικό ανακοινωθέν, μετέδωσαν την είδηση του θανάτου. Ανάμεσα σε αυτά το CBS News, το Variety και η ιστοσελίδα του Rolling Stone.

Η βιασύνη των ΜΜΕ προκάλεσε την οργή της κόρης του μουσικού, η οποία επιτέθηκε στο Rolling Stone γράφοντας:
«@rollingstone ο πατέρας μου δεν είναι νεκρός αλλά το αναθεματισμένο περιοδικό σας είναι. Η γλίτσα σας είναι γεμάτη από φτηνιάρικες ειδούλες. Βάζετε τους χειρότερους καλλιτέχνες στο εξώφυλλο σας και κάνετε μηδενική έρευνα στα άρθρα σας. Πώς τολμάτε να λέτε ότι ο πατέρας μου είναι νεκρός για να πουλήσετε;».

Η οργή της κόρης του Τομ Πέτι για την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου του [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παράλληλα, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της από παλιό εξώφυλλο του περιοδικού που απεικονίζει τον πατέρα της έγραψε: «Αυτός είναι ο πατέρας μου, δεν είναι κάποιος διάσημος. Ένας καλλιτέχνης και ένας άνθρωπος».

Λίγο αργότερα πάντως, η ίδια η κόρη του καλλιτέχνη επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου κοινοποιώντας παράλληλα φωτογραφίες της ίδιας με τον μπαμπά της όταν ήταν ακόμη βρέφος.

We love u

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilovemyfamily (@inviteloveinvitelove) στις Οκτ 2, 2017, 12:33μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΜ ΠΕΤΙ Rolling Stone
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ