Η ανάρτηση της Λάουρας Nάργες πριν την έναρξη του «The Voice»: Νιώθω ευλογημένη [εικόνα] - iefimerida.gr

Η ανάρτηση της Λάουρας Nάργες πριν την έναρξη του «The Voice»: Νιώθω ευλογημένη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «The Voice of Greece» το οποίο και έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης θα συμμετέχει φέτος η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες που θα πλαισιώνει την ομάδα των Κωστή Μαραβέγια, ο Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου και ο Σάκη Ρουβά, που αποτελούν την κριτική επιτροπή θα βρίσκεται στα «ενδότερα» προκειμένου να εμψυχώνει τους παίκτες αλλά και να βρίσκεται δίπλα στους συγγενείς τους όταν εκείνοι θα διαγωνίζονται.

Η όμορφη παρουσιάστρια που συμμετείχε στο δημοφιλές παιχvίδι επιβίωσης, Survivor λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου επεισοδίου θέλησε να μοιραστεί τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη νέα της εμπειρία με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως νιώθει ευλογημένη που ανήκει πλέον σ’ αυτή την ομάδα που απαρτίζεται από φοβερούς επαγγελματίες.

«Απόψε ξεκινάει κάτι καινούριο που με κάνει πολύ χαρούμενη, το The Voice! Νιώθω ευλογημένη γιατί ανήκω πλέον σε μία ομάδα που αποτελείται από φοβερούς επαγγελματίες και καταπληκτικούς ανθρώπους. Εύχομαι όλοι εσείς να είστε μαζί μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι και να σας κρατάμε γλυκιά συντροφιά παρέα με όλους τους υπέροχους συντελεστές.
Ευχαριστώ Acun Medya και ΣΚΑΪ TV για την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ Γιώργο, Σάκη, Έλενα, Κωστή και Πάνο για την θερμή σας αγκαλιά!
Ξεκινάμε, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ! Καλή μας αρχή!»,
ήταν το μήνυμα που θέλησε να αφήσει η Λάουρα Νάργες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lauranarjes στις Οκτ 3, 2017, 10:49πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάουρα Νάργες The Voice
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ