Formula 1: Μπηχτές Αλόνσο στον Φέτελ - iefimerida.gr

Formula 1: Μπηχτές Αλόνσο στον Φέτελ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ολοκλήρωση του Grand Prix Μαλαισίας την περασμένη Κυριακή ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε έντονα παράπονα για τον Φερνάντο Αλόνσο.

Θεώρησε πως του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο.

Κι αυτό διότι στον 48ο γύρο, ο Ισπανός επέτρεψε εύκολα στον Ντάνιελ Ριτσιάρντο να τον περάσει στην πρώτη στροφή «ρίχνοντάς» του γύρο, όμως δεν έκανε το ίδιο με τον Γερμανό.

Ο Αλόνσο, από την πλευρά του, επέλεξε να ακολουθήσει χιουμοριστική προσέγγιση αναφερόμενος στα συνήθη team radio του Φέτελ που κάνουν λόγο για μπλε σημαίες (σ.σ. χρησιμοποιούνται για να τονίσουν σε έναν οδηγό πως τον προσεγγίζει μονοθέσιο που είχε σε άλλο γύρο και πρέπει να το αφήσει να περάσει).

«Μπλε σημαίες, μπλε σημαίες, όλο ζητάει μπλε σημαίες. Δεν ξέρω, δεν έχω δει ακόμα τη φάση σε βίντεο. Από το μονοθέσιο μου φάνηκε πως δεν έκανα κάτι μεμπτό. Όμως ακούμε συνέχεια να λέει ‘μπλε σημαίες, μπλε σημαίες’ που το έχουμε συνηθίσει", είπε ο 36χρονος με τα λόγια του να φιλοξενούνται στο planetf1.com.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλόνσο Φέτελ Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ