Βραζιλία: Επίδοξοι ληστές έσκαψαν τούνελ 500 μ. ως το θησαυροφυλάκιο τράπεζας [βίντεο] - iefimerida.gr

Βραζιλία: Επίδοξοι ληστές έσκαψαν τούνελ 500 μ. ως το θησαυροφυλάκιο τράπεζας [βίντεο]

Μήκος 500 μ. είχε το τούνελ που έσκαψαν οι επίδοξοι ληστές τράπεζας στο Σάο Πάολο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξόδεψαν 1,27 εκατ. δολάρια, έσκαβαν επί τέσσερις μήνες ένα τούνελ 500 μ., αλλά δεν πρόλαβαν να «χτυπήσουν» το θησαυροφυλάκιο τράπεζας το οποίο είχαν βάλει στο μάτι.

Η αστυνομία ανακάλυψε το περίτεχνο τούνελ που οδηγούσε σε υποκατάστημα της κεντρικής τράπεζας της Βραζιλίας και συνέλαβε 16 άτομα.

«Η σπείρα είχε ξοδέψει περίπου 1,27 εκατ. δολάρια. Κάθε ένα από τα μέλη της έδωσε 6.340 δολάρια και εκτιμούσαν ότι θα κατάφερναν να αρπάξουν 317 εκατ. δολ. από το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας», δήλωσε ο επικεφαλής αστυνομικός της υπόθεσης, Φάμπιο Πινιέιρο Λόπες, σύμφωνα με το RT.

Οι επίδοξοι ληστές είχαν αρχίσει την κατασκευή του τούνελ μήκους 500 μ. πριν από τέσσερις μήνες και το ολοκλήρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα. Είχαν βάλει ξύλινα και σιδερένια στηρίγματα στο τούνελ, ενώ είχαν ξεκινήσει να σκάβουν κάτω από σπίτι που είχαν νοικιάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάο Πάολο τούνελ θησαυροφυλάκιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ