Η Καμίλα τα έφτιαξε με τον Κάρολο για να εκδικηθεί τον φίλο της, που την απατούσε με την αδελφή του Πρίγκιπα - iefimerida.gr

Η Καμίλα τα έφτιαξε με τον Κάρολο για να εκδικηθεί τον φίλο της, που την απατούσε με την αδελφή του Πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκαλούν στη Βρετανία οι αποκαλύψεις μιας νέας βιογραφίας της Καμίλα, σύμφωνα με την οποία, η Δούκισσα της Κορνουάλης ίσως να μην είχε μπλέξει ποτέ στα δίχτυα της τον Πρίγκιπα Κάρολο, αν δεν την είχε απατήσει ο πρώτος άνδρας της με την Πριγκίπισσα Άννα, το δεύτερο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φιλίππου.

Σύμφωνα με την Πένι Τζούνορ, συγγραφέα βιογραφιών αρκετών μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένεια, η Καμίλα θέλησε να δώσει ένα μάθημα στον τότε φίλο της Άντριου Πάρκερ Μπόουλς όταν είχε την πρώτη της «περιπέτεια» με τον Πρίγκιπα Κάρολο στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Η Καμίλα τα έφτιαξε με τον Κάρολο για να εκδικηθεί τον φίλο της, που την απατούσε με την αδελφή του Πρίγκιπα  | iefimerida.gr 0

Στο βιβλίο της με τίτλο “The Duchess: The Untold Story” («Η Δούκισσα: Η Άγνωστη Ιστορία»), που φέρει την έγκριση της Δούκισσας της Κορνουάλης, η συγγραφέας υποστηρίζει ότι η Καμίλα είχε ενοχληθεί τόσο πολύ που την απατούσε ο μέλλων σύζυγός της με την αδελφή του Καρόλου, ώστε αποφάσισε να πάρει εκδίκηση και να τον κάνει να ζηλέψει. Μια κοινή φίλη, η Λουτσία Σάντα Κρουζ, μεσολάβησε, σύμφωνα με τους Times, στη γνωριμία του Καρόλου με την Καμίλα.

Η Καμίλα τα έφτιαξε με τον Κάρολο για να εκδικηθεί τον φίλο της, που την απατούσε με την αδελφή του Πρίγκιπα  | iefimerida.gr 1
Η Καμίλα τα έφτιαξε με τον Κάρολο για να εκδικηθεί τον φίλο της, που την απατούσε με την αδελφή του Πρίγκιπα  | iefimerida.gr 2

«Όταν την πρωτογνώρισε ο Κάρολος σκέφθηκε ότι [η Καμίλα] είναι ιδιαίτερη και ότι είναι εντάξει», είπε η Τζούνορ. «Κι εκείνη σκέφτηκε “ο Άντριου είναι αυτή τη στιγμή με την Πριγκίπισσα Άννα, θα του δώσω ένα μάθημα”, έτσι είχε μια περιπέτεια με τον Κάρολο».

Σύμφωνα με τη Τζούνορ η Καμίλα ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς εκείνη την περίοδο, αν και γνώριζε ότι εκείνος κοιμόταν με άλλες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και κάποιες από τις καλύτερες φίλες της.

Στη διάρκεια λογοτεχνικού φεστιβάλ στην Αγγλία το Σαββατοκύριακο η συγγραφέας θυμήθηκε ένα περιστατικό όταν η Καμίλα έπιασε στα πράσα τον Άντριου με μια από τις φίλες της.

«Υπήρχε κι αυτή η ιστορία που [η Καμίλα] περπατούσε ένα βράδυ στο Λονδίνο και είδε το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο έξω από το διαμέρισμα μιας πολύ καλής της φίλης. Έτσι του ξεφούσκωσε τα λάστιχα κι έγραψε στο παρμπρίζ ένα μήνυμα με το κραγιόν της».

Η Καμίλα τα έφτιαξε με τον Κάρολο για να εκδικηθεί τον φίλο της, που την απατούσε με την αδελφή του Πρίγκιπα  | iefimerida.gr 3

O Άντριου Πάρκερ Μπόουλς παρέστη στο γάμο της πρώην συζύγου του, Καμίλα, με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 2005

Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν μόνον ο Άντριου που ήταν δραστήριος ερωτικά εκείνη την περίοδο. Η Τζούνορ υποστήριξε ότι και ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε διάφορες ερωτικές περιπέτειες -αρκετές δε με παντρεμένες γυναίκες- όταν διήνυε την δεύτερη και την τρίτη δεκαετία της ζωής του. Όταν όμως πληροφορήθηκε την απόφαση της Καμίλα να παντρευτεί τον Πάρκερ Μπόουλς «ράγισε η καρδιά του». Στο βιβλίο της η Τζούνορ γράφει ότι ο Πρίγκιπας παρακάλεσε μάλιστα την Καμίλα Σαντ (όπως λεγόταν τότε) να ματαιώσει το γάμο της με τον Πάρκερ Μπόουλς, αλλά μάταια. Η Καμίλα και ο Πρίγκιπας Κάρολος συνέχισαν να βλέπονται μέχρι που εκείνος αρραβωνιάστηκε τη Νταϊάνα κι έκτοτε εκείνη προσπαθούσε να αποφεύγει να παρίσταται σε εκδηλώσεις όπου θα ήταν παρών και ο Κάρολος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ