Απίστευτο στο Ηράκλειο: 12χρονη καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ -Της έβγαλαν ΑΦΜ χωρίς να το έχει ζητήσει [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο στο Ηράκλειο: 12χρονη καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ -Της έβγαλαν ΑΦΜ χωρίς να το έχει ζητήσει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα 12χρονο κορίτσι από το Ηράκλειο, καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ για ένα αγροτεμάχιο που της έγραψε ο παππούς της όταν γεννήθηκε καθώς της ήρθε σχετική ειδοποίηση από την Εφορία!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η μικρή καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ ύψους... 3,84 ευρώ για ένα μικρό ακίνητο που της έγραψε ο παππούς της, όταν εκείνη ήταν μόλις 6 μηνών!

Οπως υποστηρίζει ο πατέρας της 12χρονης, το παιδί δεν είχε ΑΦΜ, και ξαφνικά φέτος... απέκτησε και για πρώτη φορά οφείλει να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό στην Εφορία.

Η ανάδειξη της υπόθεσης έγινε στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη στο Ράδιο Κρήτη, όπου φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των φοροτεχνικών Παύλος Μπαριτάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι: «ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου εκδίδεται μόνο μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου, οπότε παραμένει μυστήριο, το πως αυτός εκδόθηκε, ώστε ένα ανήλικο παιδί να πληρώσει τον φόρο».

Απίστευτο στο Ηράκλειο: 12χρονη καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ -Της έβγαλαν ΑΦΜ χωρίς να το έχει ζητήσει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο ΕΝΦΙΑ 12χρονη ακίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ