Νέα από τα γυρίσματα του The Hobbit - iefimerida.gr

Νέα από τα γυρίσματα του The Hobbit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ian Holm επιστρέφει ως Bilbo Βaggins ενώ ο Rob Kazinsky που θα έπαιζε το νάνο Fili αποχωρεί από την ταινία.Υπήρχαν αμφιβολίες αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ο Ian Holm θα επαναλάβει το ρόλο που είχε στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, στη πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του The Hobbit από τον Peter Jackson. Τα άσχημα νέα είναι ότι ο ηθοποιός Rob Kazinsky που έπαιζε το νάνο Fili εγκατέλειψε στη μέση τη ταινία λόγω προσωπικών προβλημάτων. Σύμφωνα με τον Jackson θα μπορέσει να βρει αντικαταστάτη σύντομα χωρίς να χρειαστεί να καθυστερήσουν τα γυρίσματα. Να σημειώσουμε ότι όλα τα νέα για την ταινία τα ανακοινώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης από τη σελίδα του στο Facebook!

Το The Hobbit θεωρείται, κινηματογραφικά το prequel του Άρχοντα των Δακτυλιδιών, ο Τόλκιν όμως το έγραψε πολύ πριν από τον Άρχοντα το 1936. Είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που, μετά από απαίτηση των αναγνωστών του, αποφάσισε να συνεχίσει την ιστορία σε αυτό που έγινε αργότερα το πιο διάσημο βιβλίο επικής φαντασίας όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ