Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, Τρίτη (03/10) είναι προγραμματισμένες δύο συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το thestival.gr, στις 08:30 το πρωί, έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 5ου δημοτικού σχολείου Συκεών θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας για τη μεταφορά των μαθητών στο σχολείο.

Σε σχετική τους ανακοίνωση, αναφέρουν ότι: «τα παιδιά και οι γονείς των σχολείων μας διανύουν καθημερινά πάνω από ένα χιλιόμετρο για να φτάσουν στο προορισμό τους, το οποίο λόγω μορφολογίας του εδάφους στην περιοχή μας είναι μαρτύριο. Θεωρούμε ότι η μεταφορά των μαθητών μας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη που την επιβάλλει η έλλειψη σχολικής μονάδας στην περιοχή μας».

Τέλος, στις 18:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση συμπαράστασης μπροστά από το Ισπανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Καταλονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ