Survival Secrets: Αποχώρησε η Μαρία Κουμαριανού από την παραλία της Κουρούτας [βίντεο] - iefimerida.gr

Survival Secrets: Αποχώρησε η Μαρία Κουμαριανού από την παραλία της Κουρούτας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισοθερμικά και παγωτό ήταν το έπαθλο στο τελευταίο παιχνίδι του Survival Secret που κέρδισε η ομάδα των «Αγωνιστών».

Ωστόσο, στη συνέχεια ήταν εκείνοι που οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να ακούσουν από τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Κώστα Σόμμερ, την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση του παίκτη της ομάδας τους από την παραλία της Κουρούτας.

Η απόφαση του κοινού ήταν να παραμείνει στο παιχνίδι ο Θάνος Ουζουνπλούμης και να αποχωρήσει η Μαρία Κουμαριανού.

«Αισθάνομαι μια χαρά. Το περίμενα, όπως το περίμενα και για την ψηφοφορία ότι θα ήμουν προτεινόμενη γιατί είμαι εκρηκτικός άνθρωπος, όταν με ενοχλεί κάτι, το λέω. Και το ήξεραν και οι συμπαίκτες μου, η ομάδα μου. Όταν θα βγούμε με το καλό, θα βρεθούμε, κάποια παιδιά, έστω και αργά, καταλάβανε τον χαρακτήρα μου και το κυριότερο ξέρουν πλέον τι άνθρωπος είμαι, ότι ήρθα εδώ σαν Μαρία και φεύγω σαν Μαρία. Αυτό για μένα λέει πάρα πολλά και το κυριότερο είναι ότι κάνω περήφανη την οικογένειά μου γιατί μου δώσανε αυτές τις αρχές και με αυτές τις αρχές φεύγω», σημείωσε η Μαρία Κουμαριανού μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το παιχνίδι.

Πηγή Βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ παιχνίδι ΚΟΥΡΟΥΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ