Στους κινηματογράφους η ιστορία του Πιστόριους που σκότωσε τη σύντροφό του- Το πρώτο τρέιλερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Στους κινηματογράφους η ιστορία του Πιστόριους που σκότωσε τη σύντροφό του- Το πρώτο τρέιλερ [βίντεο]

Σκηνή από την ταινία για τη δολοφονία της Στέενκαμπ από τον Πιστόριους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ήρωας, δολοφόνος. Μέσα σε ένα βράδυ, ο Οσκαρ Πιστόριους μετατράπηκε από αθλητή που θαύμαζαν πολλοί, σε έναν άνθρωπο που σκότωσε την αγαπημένη του. Τώρα, η ιστορία αυτή φτάνει στους κινηματογράφους.

«Oscar Pistorius: Blade Runner Killer» είναι ο τίτλος της ταινίας και ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ. Στις 14 Φεβρουαρίου 2013, ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ στο σπίτι του στην Πρετόρια. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως πίστευε ότι επρόκειτο για διαρρήκτη, αλλά καταδικάστηκε.

Τον ρόλο του «Blade Runner»- το παρατσούκλι του Πιστόριους εξαιτίας των δύο προσθετικών ποδιών με τα οποία αγωνιζόταν- ενσαρκώνει ο Αντρέας Νταμν, ενώ η Τόνι Γκαρν παίζει τη σύντροφό του.

Η υπόθεση του Πιστόριους δεν έχει κλείσει. Το Ανώτατο Δικαστήριο Εφέσεων της Ν. Αφρικής θα εξετάσει στις 3 Νοεμβρίου την προσφυγή της πολιτείας κατά της εξαετούς ποινής φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον πρώην αθλητή, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα επιεικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οσκαρ Πιστόριους blade runner τρέιλερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ