«Η μητριά μου δηλητηριάζει τον πατέρα μου για να είναι φυτό», η κόρη του Τζέρι Λι Λιούις στην αντεπίθεση - iefimerida.gr

«Η μητριά μου δηλητηριάζει τον πατέρα μου για να είναι φυτό», η κόρη του Τζέρι Λι Λιούις στην αντεπίθεση

Ο διάσημος ηθοποιός σε συναυλία του το 2015 (Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση περνά η κόρη του διάσημου τραγουδιστή Τζέρι Λι Λιούις μετά την μήνυση που είχε καταθέσει ο 92χρονος πατέρας της εναντίον της πριν από μερικούς μήνες.

Τον περασμένο Μάρτιο ο καταξιωμένος τραγουδιστής της rock and roll, 82 ετών σήμερα, είχε καταθέσει μήνυση κατά της κόρης του Phoebe Lewis-Loftin κατηγορώντας την ότι τα δώδεκα χρόνια (2000-2012) που εργαζόταν ως μάνατζέρ του τον νάρκωνε με ψυχοτρόπα φάρμακα, τον κακοποιούσε και τον ανάγκαζε να μείνει σε ένα παραμελημένο σπίτι και να κάνει περιοδείες αδιαφορώντας για την κακή κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα ο τραγουδιστής είχε μηνύσει και τον γαμπρό του ότι του καταχράστηκε 5 εκατομμύρια δολάρια τα οποία τα ξόδεψε στην αγορά πολυτελών αυτοκινήτων, σπιτιών και πλαστικών επεμβάσεων.

Σήμερα το ζευγάρι περνάει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τη μητριά της πως είναι εκείνη που δηλητηριάζει τον τραγουδιστή του «Great Balls of Fire» με οπιούχα σκευάσματα αυξάνοντας μάλιστα σταδιακά τη δόση ώστε να τον διατηρεί σε κατάσταση φυτού και να ελέγχει την περιουσία του.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα Blast, η κόρη του τραγουδιστή αμφισβητεί και τη νομιμότητα του γάμου τους το 2012, καθώς, όπως λέει, ο πατέρας της, ο οποίος από τότε μετακινούνταν με αναπηρική καρέκλα, δεν είχε σωας τας φρένας.

Τέλος απορρίπτει τις κατηγορίες της κατάχρησης της περιουσίας του ενώ ζητεί ο πατέρας της να περάσει από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, κι αν είναι σε θέση να αποφασίζει μόνος του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέρι Λι Λιούις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ