Σεφ αποκαλύπτει πώς πρέπει να παραγγέλνεις την μπριζόλα σου - iefimerida.gr

Σεφ αποκαλύπτει πώς πρέπει να παραγγέλνεις την μπριζόλα σου

Πώς πρέπει να παραγγέλνεις την μπριζόλα σου; /Φωτογραφία: Wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν όταν παραγγέλνετε σε κάποιο εστιατόριο την μπριζόλα σας καλοψημένη, τότε κάνετε λάθος. Αυτό υποστηρίζει ο σεφ Μάικλ Λομονάκο, ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Νέα Υόρκη.

Ο εν λόγω σεφ υποστηρίζει ότι ανεξάρτητα από το είδος της μπριζόλας που παραγγέλνετε, την καλύτερη και πιο αληθινή γεύση του μοσχαριού και επομένως τη μέγιστη απόλαυση, θα την εισπράξετε αν το κρέας είναι «άψητο-μέτρια ψημένο».

Σε αυτό το επίπεδο ψησίματος «άψητο-μέτρια ψημένο», συνδυάζονται δύο... κόσμοι: Τραγανό εξωτερικά, δροσερό εσωτερικά.

Βέβαια, ο σεφ, ισχυρίζεται ότι και το κρέας που έχει μαγειρευτεί ελάχιστα, δηλαδή εμπίπτει στην κατηγορία «σχεδόν άψητο», είναι και αυτό εξαιρετικό. Ωστόσο, το «άψητο-μέτρια ψημένα», ίσως μασιέται πιο εύκολα.

Ωστόσο, επιμένει ότι το πώς θα απολαύσει κανείς την μπριζόλα του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Παρομοιάζει, μάλιστα, τις μπριζόλες με τα αβγά. «Η μπριζόλα είναι σαν το αβγό. Οι καταναλωτές γνωρίζουν πολύ καλά πώς τους αρέσει περισσότερο και η όλη εμπειρία είναι πολύ προσωπική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπριζόλα σεφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ