Λοβέρδος: Νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά το Eurogroup - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά το Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ το συντομότερο δυνατό ζητά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος επισημαίνοντας ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει δραματικά και δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε έκτακτη σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, προκειμένου να ανατραπούν οι προηγούμενες αποφάσεις του για τη διαδικασία της διαδοχής του κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Σε περίπτωση που υπάρχει μόνον ένας υποψήφιος πρότεινε να προκριθεί μια διαδικασία εξπρές είτε μέσω κοινοβουλευτικής ομάδας είτε μέσω εθνικού συμβουλίου, ενώ αν υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες εκτός του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου πρότεινε να ψηφίσει η βάση, αλλά πολύ συντομότερα από τις αρχικές ημερομηνίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ