Σοκ από τον τραγικό θάνατο του εισαγγελέα Εφετών Επ. Βρακατσέλη -Επεσε από τον 4ο όροφο - iefimerida.gr

Σοκ από τον τραγικό θάνατο του εισαγγελέα Εφετών Επ. Βρακατσέλη -Επεσε από τον 4ο όροφο

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δυστύχημα και όχι σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη ο οποίος είχε χειριστεί τις πολύκροτες υποθέσεις Τσοχατζόπουλου και Φιλόπουλου.

Ο εισαγγελέας βρήκε τραγικό θάνατο στο σπίτι του στα Βριλήσσια επί της οδού Θερμοπυλών την περασμένη Πέμπτη στις 7 το πρωί.

Ο Επαμεινώδας Βρακατσέλης ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια για να κρεμάσει μία κουρτίνα στο σπίτι του, η καρέκλα όμως έφυγε με αποτέλεσμα να εκσφενδονισθεί ο εισαγγελέας από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου και να κάνει βουτιά στο κενό, που είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Γείτονες και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν τον 63χρονο εισαγγελέα, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ήταν όμως πολύ αργά.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε, μεταξύ άλλων, ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007 αλλά και με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ σήμερα γίνεται η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ