Η εξομολόγηση της Κάρα Ντελεβίν: Η μάχη με την κατάθλιψη και οι τάσεις αυτοκτονίας - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση της Κάρα Ντελεβίν: Η μάχη με την κατάθλιψη και οι τάσεις αυτοκτονίας

Η Κάρα Ντελεβίν μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία της (Φωτογραφία: AP/ Jonathan Short)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη τα χρόνια της εφηβείας της, αλλά και τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε.

«Μισούσα τον εαυτό μου γιατί είχα κατάθλιψη», εξομολογήθηκε στο περιοδικό Porter το μοντέλο και ηθοποιός, που σταμάτησε το σχολείο στα 15 της, εξαιτίας αυτών των προβλημάτων που αντιμετώπιζε. «Δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, πέρα από το γεγονός ότι δεν ήθελα πια να ζω», συμπλήρωσε.

Παρότι έγινε αγαπημένο πρόσωπο για οίκους όπως οι Burberry και Chanel, κατά τα σχολικά της χρόνια δεν είχε καθόλου αυτοπεποίθηση. «Δεν είχα στήθος και η περίοδός μου ξεκίνησε πολύ αργά. Ενιωθα αποξενωμένη και μόνη. Οι έφηβοι μπορεί να είναι πολύ σκληροί. Δεν μου άρεσαν τα ίδια με τους δημοφιλείς φίλους μου», δήλωσε ακόμη.

Η ίδια περιέγραψε τον εαυτό της ως παρεξηγημένο παιδί, που συχνά την μπέρδευαν με αγόρι εξαιτίας των κοντών μαλλιών της, ενώ αδυνατούσε να συζητήσει τα συναισθήματά της με τους φίλους της.

Στα 25 της πλέον, έχει εργαστεί σκληρά για να μην αναζητά την ευτυχία της σε άλλους, λέει. Οσο για το μέλλον, ονειρεύεται να αποκτήσει μία φάρμα ή να ζήσει στην παραλία και να αποκτήσει παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ