Η Κιμ Κατράλ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν θα γυριστεί η ταινία «Sex and the City 3» - iefimerida.gr

Η Κιμ Κατράλ αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που δεν θα γυριστεί η ταινία «Sex and the City 3»

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Κιμ Κατράλ βρέθηκε απολογούμενη για δημοσίευμα που την ήθελε να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις για την ταινία «Sex and the City 3» με αποτέλεσμα να ευθύνεται εκείνη για την ματαίωση των γυρισμάτων.

Μπορεί όλες οι γυναίκες να περίμεναν πως και πως την τρίτη ταινία του «Sex and the City», ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς τα γυρίσματα που θα ξεκινούσαν το Φθινόπωρο, ακυρώθηκαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η αιτία ήταν οι εξωφρενικές απαιτήσεις της ηθοποιού Κιμ Κατράλ που υποδύεται την σέξι Σαμάνθα.

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε νωρίτερα δηλώσει στο New York City Ballet Gala: «Εχει τελειώσει... δεν θα το κάνουμε» και πρόσθεσε: «Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτό το όμορφο, αστείο, σπαρακτικό, χαρούμενο, πολύ συμπαθητικό σενάριο και ιστορία. Δεν είναι μόνο για εμάς απογοητευτικό που θα μπορέσουμε τελικά να πούμε την ιστορία και να έχουμε αυτήν την εμπειρία, αλλά και για το κοινό που ήθελε τόσο πολύ μια ταινία ακόμη».

Διαβάστε τι απάντησε η Κιμ Κατράλ στις κατηγορίες ότι εκείνη ευθύνεται για την ματαίωση των γυρισμάτων της ταινίας «Sex and the City 3» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Κατράλ Sex and the City ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ