Συνέλαβαν στελέχη της τάμπλοϊντ «The Sun» του Μέρντοχ - iefimerida.gr

Συνέλαβαν στελέχη της τάμπλοϊντ «The Sun» του Μέρντοχ

Ρούπερτ Μέρντοχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει το σκάνδαλο με την εφημερίδα News of the World και ο μεγιστάνας του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα καθώς το Σάββατο η βρετανική αστυνομία συνέλαβε πέντε άτομα που εργάζονται στην ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun.

Πρόκειται για πέντε βασικά στελέχη του φύλλου, δηλαδή τον αναπληρωτή διευθυντή, τον αρχισυντάκτη φωτορεπορτάζ, δύο βασικούς συντάκτες και έναν ανταποκριτή. Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο έρευνας για δωροδοκίες αξιωματικών της αστυνομίας από δημοσιογράφους με αντάλλαγμα πληροφορίες.

Η Εθνική Ενωση Συντακτών έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών» εναντίον δημοσιογράφων επιτέθηκε στον Μέρντοχ κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες σε ορισμένους συντάκτες προκειμένου να διασώσει τη φήμη της επιχείρησής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ