Αυτό το προσωπικό αντικείμενο της Οντρεϊ Χέπμπορν έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ στη δημοπρασία [εικόνα]

Ο οίκος Κρίστις έβγαλε σε δημοπρασία περίπου 500 προσωπικά αντικείμενα της θρυλικής ηθοποιού. Και ένα από αυτά έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Μια γυναίκα με ασυναγώνιστο στυλ, μια αξέχαστη ηθοποιός. Η απήχηση της Οντρεϊ Χέπμπορν παραμένει μέχρι και σήμερα αναλλοίωτη, καθώς η δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε από τον οίκο Κρίστις με τα προσωπικά της αντικείμενα και διήρκησε 10 ώρες έσπασε όλα τα ρεκόρ.

«Ολα ήταν μέσα στην αποθήκη του σπιτιού μας στην Ελβετία. Η μητέρα μου δεν ήταν συλλέκτρια, αλλά κρατούσε ορισμένα κομμάτια για συναισθηματικούς λόγους γιατί αυτά τής έφερναν αναμνήσεις», είχε εξηγήσει πριν από τη δημοπρασία ο Λούκα Ντότι, ο ένας από τους δυο γιους του ινδάλματος του Χόλιγουντ που πέθανε το 1993 σε ηλικία 63 ετών.

Συνολικά, δημοπρατήθηκαν περίπου 500 προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στη Βρετανίδα ηθοποιό, γεννημένη στο Βέλγιο, από πατέρα τραπεζίτη και μητέρα μέλος της ολλανδικής αριστοκρατίας.

Ανάμεσά τους, η βαλίτσα με την οποία φέρεται να αποβιβάστηκε η Χέπμπορν στο Λονδίνο το 1948 για να δοκιμάσει την τύχη της ως ηθοποιός.

Διαβάστε ποιο προσωπικό αντικείμενο της Οντρεϊ Χέπμπορν έσπασε τα ρεκόρ στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οντρεϊ Χέμπορν δημοπρασία ρεκόρ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ