Τέλος εποχής -Η Wall Steet Journal «φεύγει» από την Ευρώπη και την Ασία - iefimerida.gr

Τέλος εποχής -Η Wall Steet Journal «φεύγει» από την Ευρώπη και την Ασία

Η σημερινή ευρωπαϊκή έκδοση της WSJ είναι και η τελευταία.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις έντυπες εκδόσεις τις σε Ευρώπη και Ασία αποφάσισε να αναστείλει η γνωστή αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, μετά από 40 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας.

Το σημερινό ευρωπαϊκό φύλλο που τυπώθηκε σήμερα είναι το τελευταίο ενώ την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα κυκλοφορίας και της ασιατικής έκδοσης.

Όπως αναφέρει η Guardian, η απόφαση αναστολής πάρθηκε μετά την ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας, News Corp, για απώλειες ύψους 479 εκατ. δολαρίων στα έσοδα της εφημερίδας την περασμένη χρονιά.

Η ασιατική έκδοση της εφημερίδας είχε ξεκινήσει το 1976, με την ευρωπαϊκή να ακολουθεί το 1983. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αμερικανική έκδοση της WSJ θα είναι διαθέσιμη αργότερα σε κάποιες πόλεις, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πότε.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό αρκετοί είναι οι ρεπόρτερς και οι συντάκτες που έχουν αποχωρήσει από την εφημερίδα διαμαρτυρόμενοι τον τρόπο κάλυψης του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Wall Street Journal
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ