H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανεβάζει φωτογραφία και τρολάρει τη Βικτόρια Μπέκαμ - iefimerida.gr

H Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανεβάζει φωτογραφία και τρολάρει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Instagram/VictoriaBeckham
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κόρτνει Καρντάσιαν έχει χιούμορ. Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει ακόμα περισσότερο όμως.

Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές πόζες στο Instagram της Βικτόρια Μπέκαμ. Μιλάμε για τις φωτογραφίες που είναι ξαπλωμένη στο πλάι πάνω σε κάποιον καναπέ και έχει σηκωμένο το ένα πόδι σχηματίζοντας ορθή γωνία.

«Είναι απίστευτο τι μπορείς να κάνεις φορώντας μια φαρδιά παντελόνα. Επιτέλους τα μαθήματα του μπαλέτου αποδίδουν», έγραφε στη λεζάντα το Μάρτιο του 2016 που έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με την οποία επιδεικνύει την ευλυγισία της. Η φωτογραφία είχε γίνει viral γιατί τους προφανείς λόγους. Γιατί είναι σε έναν καναπέ, με το ένα πόδι σηκωμένο και ξεβάφει τα νύχια της. Φυσική πόζα δε τη λές. Επιτηδευμένη, μπορεί.

Προχτές το βράδυ, η Κόρτνει Καρντάσιαν (για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους) προσπάθησε να αναπαράγει αυτή την στάση (και- δε λέμε- το έκανε με επιτυχία). Δεν ήξερε όμως ότι η Βικτόρια θα της απαντούσε.

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασαν Κόρτνει Καρντάσιαν και Βικτόρια Μπέκαμ και τι έγραψαν η μια στην άλλη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόρτνεϊ Καρντάσιαν Βικτόρια Μπέκαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ